077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinschuur met overkapping

Een tuinschuur met overkapping kopen? Dan ben je bij Van de Munckhof precies op de goede plek. Op het gebied van tuinschuren is bij ons vrijwel alles mogelijk. Of je nu een grote of een kleine schuur wilt, wij realiseren het. Wil je dubbele of enkele deuren? Vind je het prettig om van te voren een aantal tuinschuren te bekijken? Kom dan eens langs bij ons in Neerkant. Op ons showterrein staan diverse schuren die je van binnen en buiten kunt bekijken. Als je vragen hebt, kun je meteen even contact opnemen met een van onze medewerkers. Ook telefonisch staan we overigens altijd klaar voor je vragen. 

Een tuinschuurtje met overkapping


Een tuinschuur met overkapping geeft je veel extra bergruimte. Het is lastig als je niet genoeg plek hebt voor al je spullen. Opbergruimte heb je niet snel te veel. Heb je redelijk wat ruimte over in je tuin? Dan is een tuinschuur misschien wel de beste oplossing. Voortaan hoef je niet meer te passen en te meten om alle fietsen kwijt te kunnen. Het kinderspeelgoed slingert niet buiten rond, maar wordt netjes opgeruimd in de schuur. De fietsen kunnen eventueel ook nog onder de overkapping. Ook daar staan ze droog en worden ze minder snel vies.

Een tuinschuur met overkapping kopen

Wil je ook graag een tuinschuurtje met overkapping kopen? Het gebeurt ook wel dat mensen de schuur vooral in de winter gebruiken als opbergruimte. In de zomer is het schuurtje soms voor een groot gedeelte leeg en in de winter stallen mensen daar hun tuinmeubelen. Dan blijven ze schoon en droog. Op een mooie lentedag haal je ze zo weer uit de schuur. De overkapping aan de schuur heeft veel voordelen. Vaak geeft dit een mooie uitstraling. Verder kun je er spullen onder zetten. En tenslotte is het ook prettig om er zelf je tuinstoel onder te zetten als het bijvoorbeeld regent.