077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinschuur met afdak

Je wilt een tuinschuur met afdak kopen? Kom dan snel eens langs bij Van de Munckhof in Neerkant. Een tuinschuur met afdak is erg prettig. Zeker als je merkt dat je veel te weinig bergruimte hebt. Staat de garage al overvol? Kun je de fietsen er nauwelijks uitkrijgen, omdat het te krap is? Heb je geen idee waar je de grasmaaier neer moet zetten? En waar laat je in de winter de tuinmeubels? Het is ideaal als je hiervoor een tuinschuurtje hebt. 

Een tuinschuurtje met afdak


Een tuinschuur met afdak geeft je extra veel plezier. Ook zonder een afdak is een schuur al heel erg fijn. Een afdak is echter een handig extraatje. Als je een keer extra fietsen moet stallen en de schuur is al vol, dan gebruik je gewoon het afdak. Ook als je de kliko liever niet nat laat regenen, kun je deze onder het afdak zetten. Of je gaat er zelf lekker onder zitten als het regent. Zo kun je ook op een wat koudere herfstavond misschien nog lekker beschut buiten genieten. Een afdak maken we precies zoals jij het wenst. We kunnen een klein afdak maken, maar ook een grotere maat behoort tot de mogelijkheden. Jouw wensen staan altijd centraal.

Een tuinschuur met afdak kopen

Is het de bedoeling dat het tuinschuurtje met afdak ook ramen krijgt? Je ziet natuurlijk ook wel schuurtjes in de tuin staan die geen ramen hebben. Al kiezen de meeste mensen wel voor minstens een klein raampje. Het wordt anders wel erg donker in de schuur. Waar ga je de tuinschuur voor gebruiken? Mogen de kinderen er spelen? Is het de bedoeling dat je met een van je hobby’s in het schuurtje aan de slag gaat? Deze vragen zijn belangrijk om te bepalen hoe de schuur er precies uit moet zien. Kijk op onze site eens naar wat voorbeelden. Misschien handig om inspiratie op te doen. Vraag ook gerust een offerte bij ons aan.