077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Met een tuinkantoor die geïsoleerd is altijd een warme werkplek

 

Een tuinkantoor in uw tuin, geeft u de mogelijkheid om in alle rust comfortabel vanuit huis te werken. Heeft u in huis geen ruimte om goed thuis te werken, dan is een tuinkantoor het ideale alternatief. Maar thuiswerken is natuurlijk niet aan bepaalde seizoenen gebonden. Zo kan het zijn, dat u ook vanuit uw tuinkantoor moet werken op erg koude winterdagen. Als het dan niet aangenaam warm is, zal er van werken weinig terechtkomen. Uw vingers zullen te koud en te stram zijn om fatsoenlijk uw toetsenbord te kunnen gebruiken. Een elektrische kachel kan helpen, maar ook dan is het belangrijk dat uw tuinkantoor geïsoleerd is. Pas dan kunt u ook op koude winterdagen comfortabel en zonder kou werken.

Voordelen van een geïsoleerd tuinkantoor

Het voordeel van een geïsoleerd tuinkantoor, is dat u altijd een warme werkplek heeft. Tijdens erg koude vriesdagen zult u uiteraard ook gebruikmaken van een kachel en dan profiteert u nog van een ander voordeel. De isolatielaag in uw tuinkantoor, zorgt ervoor dat de warmte van uw kachel niet kan ontsnappen. De warmte blijft dus binnen. Hierdoor stookt u niet voor niets stookt en u hoeft de kachel niet eens op vol vermogen te laten draaien. Hiermee bespaart u ook nog eens op energie en energiekosten. Ook tijdens de warme zomermaanden profiteert u van een geïsoleerd tuinkantoor. De isolatielaag is dan een beschermende laag, dat voorkomt dat de hitte naar binnen komt. Tijdens de zomer is uw tuinkantoor mede door de isolatie, aangenaam koel.

 

Een tuinkantoor geïsoleerd kopen bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum

 

U kunt een tuinkantoor geïsoleerd kopen bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum. Wij hebben diverse soorten standaard modellen van een tuinkantoor en het is bij ons ook mogelijk om een tuinkantoor op maat te laten maken. Als u dit wenst, kunnen wij bij de fabricage rekening houden met het aanbrengen van isolatiemateriaal. Wij zorgen dan voor een dubbelwandig tuinkantoor, met hiertussen een goede isolatie. Naast het laten isoleren van de wanden, kunnen wij ook de vloeren en het dak van uw tuinkantoor isoleren en u kunt kiezen voor isolatieglas.