077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Tuinhuisje met terras

Tuinhuis met overkapping of veranda

Waar een tuinhuis voorheen voornamelijk als extra opslagplaats voor bijvoorbeeld de fietsen en de grasmaaier gebruikt werd, wordt het tegenwoordig ook steeds vaker als buitenverblijf gezien. Wanneer je de laatste optie of een combinatie van beiden wel ziet zitten, is een tuinhuis met veranda of overkapping de ideale oplossing. Op deze manier wordt de extra buitenruimte namelijk vergroot en kun je, weer of geen weer, altijd droog en beschut buiten zitten onder een overkapping.

De mogelijkheden voor een tuinhuis met terras of luifel

Een tuinhuis van Van de Munckhof Tuinhuiscentrum is op verschillende manieren uit te voeren met een veranda of een overkapping. Bekijk hiernaast ons uitgebreide assortiment of informeer naar de mogelijkheden van jouw favoriete tuinhuis met terras of luifel.

Geef je wensen aan ons door, dan gaan wij daar graag mee aan de slag. Met behulp van jouw ideeën of een schets komen we tot een ontwerp waar je helemaal tevreden over bent. Jouw eigen maatwerk tuinhuis met overkapping of terras zetten we vervolgens bij jou op locatie in elkaar. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Offerte aanvragen

Je kunt online ook direct een offerte aanvragen voor een tuinhuis met overkapping of veranda. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag en beantwoorden al je vragen over een tuinhuis met luifel of terras. Of breng een bezoek aan ons showterrein in Neerkant om alle mogelijkheden in het echt te bekijken. Hier doe je uitgebreid inspiratie op.

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!