077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Standaard tuinhuis

Standaard tuinhuizen

Een tuinhuis kun je voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als hobbyruimte, speelruimte of extra bergruimte. De extra ruimte is al een meerwaarde op zich, en als het tuinhuis dan ook nog eens mooi in je tuin past, zorgt dat ook nog eens voor een meerwaarde voor je tuin. Daarom worden tuinhuizen standaard vaak van hout gemaakt. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een natuurlijke, minder kille, uitstraling. Voor meer sfeer in je tuin dus!

Maatwerk tuinhuis

Wij vinden het logisch dat ieder tuinhuis maatwerk is. Het moet immers perfect bij je tuin passen en bij je wensen aansluiten. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij ieder tuinhuis zo maken als jij dat wilt. Met de beste materialen, vakmanschap en voor een eerlijke prijs. Van een tuinhuis van Van de Munckhof heb je jarenlang plezier. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk de voorbeelden hieronder om te ontdekken wat er mogelijk is. Wij leveren door heel Nederland en België.

Meer informatie

Een tuinhuis van Van de Munckhof is altijd maatwerk, helemaal aangepast aan jouw tuin. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons voor meer informatie en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers. Ook een bezoek aan onze showterrein van 1000m2 behoort tot de mogelijkheden. Hier kun je met eigen ogen zien wat voor vakwerk wij leveren. Of vraag direct een offerte aan. Wij gaan dan graag aan de slag met jouw wensen en ideeën voor een aantrekkelijk voorstel op maat. Zien we je snel?

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht