077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

PlatoWood tuinhuizen

Tuinhuis van PlatoWood Tuinhuis van PlatoWood Tuinhuis van PlatoWood Tuinhuis van PlatoWood Tuinhuis van PlatoWood Tuinhuis van PlatoWood Tuinhuis van PlatoWood Tuinhuis van nobelwood Tuinhuis van PlatoWood Tuinhuis van PlatoWood Tuinhuis van PlatoWood

Hier laten we u het resultaat van ons pas aangekondigde innovatie zien. Een tuinhuis gemaakt van PlatoWood.

Hout van PlatoWood de meest duurzame keuze in hout. Dit komt door het hydro-thermische modificatieproces worden de aanwezige eigenschappen in het hout versterkt, zónder chemische toevoegingen. 

De voordelen zijn onder andere:

  • Milieuvriendelijk
  • Levensduur van 50 jaar
  • Onderhoudsarm
  • Goede isolatiewaarde

Een bewuste keuze zoals u leest. Voor net dat beetje extra kunt ook u een verantwoorde keuze maken. Vraag naar de mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Dit PlatoWood tuinhuis is vanaf heden te zien is op ons showterrein. Samen maken we de wereld een stukje mooier…

Prijzen zijn op aanvraag.

Wilt u een tuinhuis van platowood?

Heeft u een tuinhuis op het oog? Wilt u graag een mooi tuinhuis laten bouwen bij uw huis en wilt u dit dan laten doen door echte experts op dit gebied? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op Tuinhuiscentrum.nl. Dit is de website van De Munckhof Tuinhuiscentrum. Wij hebben mensen in dienst die graag voor u aan de slag gaan met de bouw van een mooi tuinhuis. Een tuinhuis dat we niet alleen maar neerzetten, maar ook helemaal voor u op maat maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuinhuis van PlatoWood. Dit is een mooie houtsoort die zeer duurzaam is.

De mooiste tuinhuizen van PlatoWood

Neem eens een kijkje op onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We hebben een groot aantal verschillende stijlen voor u klaarstaan, waarvan u voorbeelden op onze website terug kunt vinden. Laat u inspireren door bijvoorbeeld een keer op ons showterrein langs te komen en hier te zien wat voor huizen u bij ons allemaal kunt vinden. En mocht u tussen de stijlen die we hebben staan even niks kunnen vinden, dan gaan we met u om tafel om een nieuw ontwerp voor u te maken dat wel op uw wensen aansluit. De tuinhuizen van PlatoWood die wij in het assortiment hebben staan behoren tot het beste wat wij verkopen.

 

Een tuinhuis van platowood op maat

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons allemaal heeft. We hebben een showterrein van ruim 1.000m2, waarop u die mooie huizen heel overzichtelijk bij elkaar ziet staan. Samen met u nemen we door wat voor huizen wij hebben en hoe wij deze eventueel nog meer aan uw smaak kunnen aanpassen. Wij maken een tuinhuis van PlatoWood op maat, maar u hoeft er niet bang voor te zijn dat u hier uw portemonnee al te ver voor open moet trekken. Onze tuinhuizen van PlatoWood zijn altijd zeer betaalbaar.