077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Douglas tuinhuis

Douglas tuinhuis

Omdat Douglas hout één van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa is, komt er steeds meer vraag naar het Douglas tuinhuis. Douglas hout heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur, maar is ook stoer door de grove nerf. Daarnaast is het voor heel veel toepassingen geschikt en valt het in duurzaamheidsklasse III. Dat maakt een Douglas tuinhuis ook nog eens een zeer duurzaam tuinhuis.

Douglas hout is bovendien erg gebruiksvriendelijk omdat het ook onbehandeld een zeer lange levensduur heeft en de eigenschap heeft dat het na uitdroging steeds harder wordt. De verschillende kleurenvariaties vergrijzen op den duur, waardoor het hout een verweerde uitstraling krijgt. Om de oorspronkelijke kleur te behouden, kun je het hout wel met beits behandelen.

Lariks tuinhuis op maat

Douglas hout wordt ook wel Lariks hout genoemd. Dus ook voor een Lariks tuinhuis ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Wij maken ieder tuinhuis op maat, zodat het perfect aansluit bij je wensen en mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over een Douglas / Lariks tuinhuis op maat. Onze medewerkers staan voor je klaar om je uitgebreid te adviseren en samen met jou tot een passend ontwerp te komen waar je helemaal blij van wordt.

Meer informatie

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof is het adres voor jouw Lariks of Douglas tuinhuis. Vraag online direct een offerte aan of breng een bezoek aan ons showterrein waar al onze tuinhuizen in een sfeervolle setting staan opgesteld. Een unieke mogelijkheid om inspiratie op te doen en al je prangende vragen aan ons te stellen. Levering door heel Nederland en België.

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht