077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Tuinhuis met plat dak

Modern tuinhuis - De nieuwste trends

tuinhuizen in combinatie met eiken palen worden steeds populairder. En dat is niet voor niets. Door de robuuste uitstraling komt het eiken erg goed tot zijn recht. Het zorgt voor een exclusieve en authentieke uitstraling. Bovendien zorgt eikenhout voor een betrouwbare basis voor een modern tuinhuis. Het is namelijk ijzersterk en zeer duurzaam, want het gaat zowel binnen- als buitenshuis jarenlang mee. Eikenhout leeft, brengt sfeer en zorgt voor een gezond leefklimaat.

Luxe tuinhuis op maat

Van de Munckhof heeft jarenlange ervaring in moderne tuinhuizen. We zorgen ervoor dat jouw luxe tuinhuis naadloos bij je tuin aansluit. Of je hem nu gaat gebruiken als modern tuinhuis of als poolhouse, gastenverblijf of dierenverblijf, door al je wensen mee te nemen in het uiteindelijke ontwerp komen we tot een maatwerk product waar je jaren plezier van hebt. Daarbij maken we gebruik van de beste materialen en onze jarenlange ervaring, en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Meer informatie over onze moderne tuinhuizen

Wil je meer weten over onze moderne tuinhuizen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor een modern tuinhuis. Vraag onze vakmensen naar de vele mogelijkheden van eiken in combinatie met geïmpregneerd hout en laat je uitgebreid adviseren. We denken graag met je mee over je ideale luxe tuinhuis. Levering door heel Nederland en België!

Je bent ook van harte welkom op ons ruim 1000m2 grote showterrein in Neerkant. Hier kun je uitgebreid inspiratie opdoen voor je nieuwe tuinhuis en ontdekken wat er bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum allemaal mogelijk is. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen we meteen alle eventuele vragen die bij je spelen beantwoorden. Veel plezier!

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht