077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Schuurtje met mastiek dak

Houten schuurtje

Kom je ruimte tekort om al je spullen op te kunnen bergen? Heb je dan al eens aan een houten schuurtje gedacht? Houten schuurtjes creëren namelijk net dat beetje extra opbergruimte voor al je spullen zoals (tuin)gereedschap, fietsen, je tuinmeubelen in de winter en het eventuele speelgoed voor de kinderen. Op deze manier worden je spullen op een schone, droge en veilige manier opgeborgen. Daarnaast kan een tuinschuur ook perfect als klusruimte dienen.

Tuinschuur op maat

Een houten schuurtje van Tuinhuiscentrum Van de Munckhof is niet alleen functioneel, maar geeft je tuin ook een warme en sfeervolle uitstraling. Dit komt door het kwaliteitshout wat wij gebruiken. De mogelijkheden wat betreft onze schuurtjes zijn enorm. Wil je een tuinschuurtje met een enkele deur of dubbele openslaande deuren, met dakpannen, dakpanplaten of gemastiekt? En hoe wil je de raamindeling hebben? Allemaal dingen om over na te denken. Wij maken iedere tuinberging op maat en nemen al jouw wensen daarin mee.

Vrijblijvend advies over een tuinschuurtje

Je bent dus niet alleen voor standaard houten schuurtjes, maar ook voor een maatwerk tuinschuur bij ons aan het juiste adres. En doordat wij alles in onze eigen werkplaats fabriceren, zijn de lijntjes altijd kort. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem voor meer informatie of een vrijblijvend advies gerust contact met ons op. We vertellen je dan graag wat we voor je kunnen betekenen.

Je bent ook van harte welkom op ons showterrein in Neerkant. Hier kun je een houten tuinberging vanbinnen en vanbuiten bekijken. Ook kunnen we je direct een prijsindicatie geven voor het tuinschuurtje dat je op het oog hebt. Levering door heel Nederland en België.

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht