077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis Waalre

Je bent van plan om een tuinhuis te kopen in Waalre en omgeving? Je bent dan bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Je kunt het tuinhuis voor verschillende doeleinden gebruiken. We zien vrij vaak dat mensen kiezen voor een klusruimte of een speelkamer voor de kinderen. Natuurlijk is het altijd handig om het tuinhuis te gebruiken om spullen op te ruimen. Al stal je er in de winter de tuinstoelen maar in. Dan staan ze mooi schoon en droog. Op de eerste warme lentedag pak je ze dan zo weer tevoorschijn. Wil je het tuinhuis met een grote of een kleine deur? Je kunt ook kiezen voor dubbele openslaande deuren. Dat ziet er vaak erg gezellig uit. Ben je soms van plan om het tuinhuis te gebruiken als gastenverblijf? Wij denken graag met je mee over de meest perfecte indeling. We kunnen ook meedenken over het soort dak. Wil je het plat of schuin? Voor beide keuzes is wel wat te zeggen.

Praktisch tuinhuis Waalre


Je wilt vast en zeker dat het tuinhuis in Waalre en omgeving perfect bij jouw tuin past. Het juiste houtsoort is dan vrij belangrijk. Heb je Douglas hout ook al eens overwogen? Ook kun je bij ons kiezen voor maatwerk. Het tuinhuis in Waarle kan precies voor je op maat worden gemaakt. Wij vinden het niet meer dan logisch om elk tuinhuis op maat te maken. Het moet tenslotte bij je wensen aansluiten. Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij het tuinhuis zoals jij dat wilt. We maken alleen gebruik van materialen van uitmuntende kwaliteit. Verder vind je bij ons vakmanschap en eerlijke prijzen. Omdat we alles maken in onze eigen werkplaats kunnen de lijnen altijd kort blijven. Er is altijd overleg mogelijk. We zijn 6 dagen in de week geopend. Zien we je binnenkort op ons showterrein? Dat bevindt zich in Neerkant. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan via onze website. Je bent van harte welkom. We staan graag voor je klaar.

Een tuinhuis kopen Waalre

Een geïmpregneerd tuinhuis in Waarle en omgeving gaat extra lang mee. Misschien is dat ook voor jou nog een goede optie. Wij maken tijdens de productie van onze tuinhuizen alleen gebruik van goed hout. Dit is echt van uitstekende kwaliteit. Om die reden gaan onze tuinhuizen altijd lang mee. Laat je het tuinhuis ook nog impregneren, dan mag je erop vertrouwen dat het nog langer meegaat. Meestal zeggen wij toch wel dat je er zo’n 20 jaar van moet kunnen genieten. Het is tenslotte een hele investering en dan is het een groot voordeel als het tuinhuis zo duurzaam is. Wil je dus lang genieten van het tuinhuis in Waalre, dan is impregneren een hele goede keus.