077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Wilt u een tuinhuis van gemodificeerd hout?

Zou het niet leuk zijn om een tuinhuis in uw tuin neer te zetten? Een mooi tuinhuisje waar u lekker kunt genieten van al het moois wat u in uw tuin heeft staan? Dan is het een goed idee om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op Tuinhuiscentrum.nl. We hebben in ons assortiment namelijk tientallen verschillende stijlen klaarstaan als het aankomt op tuinhuisjes. Neem bijvoorbeeld een tuinhuis van gemodificeerd hout. Met een dergelijk huis kunt u er op rekenen dat er echt iets moois in uw tuin komt te staan. Een huisje dat daarbij ook nog eens heel duurzaam is en zodoende lang mee zal gaan. We raden u aan om voor de mooiste tuinhuizen inspiratie op te doen op onze website.


Van gemodificeerd hout een tuinhuis laten maken

We hebben bij De Munckhof Tuinhuiscentrum huizen in een groot aantal verschillende stijlen en maten, gemaakt van verschillende soorten hout. U kunt bij ons de keuze maken voor een huisje dat u op onze site bent tegengekomen, maar we nodigen u ook van harte uit om eens met ons te komen zitten als u zelf een idee heeft voor een tuinhuis. Dit kunnen wij namelijk ook helemaal op maat voor u maken. U heeft dan niet alleen maar de keuze uit formaat en soort hout, maar ook uit de stijl van het huisje. We maken uw tuinhuis van gemodificeerd hout op maat.

 

Meer weten over onze mooie tuinhuizen?

Als u een tuinhuis van gemodificeerd hout in uw tuin wilt laten zetten, dan kunt u er op rekenen dat u de mooiste, meest duurzame modellen bij ons terugvindt. Wij bouwen elk tuinhuis apart, bij ons geen productiewerk. Dankzij onze werkwijze kunnen wij u daarbij ook nog eens garanderen dat u nooit de hoofdprijs hoeft te betalen. Kom eens kijken op ons showterrein om hier te zien wat voor huizen wij allemaal in petto hebben voor u. Dan kunnen we gelijk uw persoonlijke wensen voor uw gemodificeerd hout tuinhuis met u doornemen.