077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis met veranda

Je wilt binnenkort graag een tuinhuis met veranda kopen? Daar ga je vast dubbel zoveel plezier van beleven. Allereerst heb je een tuinhuis waarmee je van alles kunt doen. Wordt het een verblijf waarin ook geslapen kan worden? Wil je het gebruiken voor jullie huisdieren? Natuurlijk kun je het tuinhuis ook gebruiken voor het opbergen van spullen. De mogelijkheden zijn enorm. Daarnaast heb je dan ook nog een veranda. Dat is heerlijk als je houdt van buiten zitten. De veranda maakt het mogelijk om ook laat op de avond nog te genieten van de buitenlucht. Of een regenbuitje, wat denk je daarvan? Als jullie onder de veranda zitten hoef je daarvoor niet naar binnen. 

Een tuinhuis met veranda


Voor een tuinhuis met veranda ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het maken van tuinhuizen. We merken dat de tuinhuizen met veranda de laatste jaren erg populair zijn. De tuin is bij de meeste mensen allang niet meer het ondergeschoven kindje. Het is juist belangrijk dat er in de tuin genoten kan worden. Soms wordt de achtertuin zelfs een soort tweede zitkamer. Een buitenverblijf is een aanwinst waarvan je niet snel spijt zult krijgen.

Een tuinhuis met veranda kopen

Heb je nog inspiratie nodig voordat je het tuinhuis met veranda gaat aanschaffen? Er is veel mogelijk op het gebied van tuinhuizen met veranda’s. Je mag bij Van de Munckhof aangeven wat jouw wensen zijn en in de meeste gevallen kunnen wij het realiseren. Onze vakmensen hebben veel ervaring. Voor inspiratie verwijzen we je naar de website. Daar zie je veel voorbeelden. Ook kun je een kijkje nemen bij de projecten die in aanbouw zijn. Je ziet de tuinhuizen met veranda het beste als je langs komt op ons showterrein. Je bent van harte welkom bij ons in Neerkant.