077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis met terrasoverkapping

Wil je een tuinhuis met terrasoverkapping kopen? Bij Van de Munckhof ben je op de goede plek als het gaat om goed en betaalbaar houtwerk. Al sinds 1983 bouwen wij schuurtjes, prieeltjes, garages en tuinhuizen. Je bent van harte welkom bij ons in Neerkant. Wij kiezen qua bouwmethode voor de zogenaamde houtskeletbouw. Dit garandeert een hoogwaardige kwaliteit. Zo kun je zonder zorgen zeker tientallen jaren plezier beleven aan het tuinhuis. De duurzaamheid van het verblijf is ook enigszins afhankelijk van het houtsoort dat je kiest. Douglas is bijvoorbeeld extra sterk.

Een praktisch tuinhuis met terrasoverkapping


Een tuinhuis met terrasoverkapping is een aanwinst voor iedere tuin. Tegenwoordig zijn we met zijn allen vaak erg druk. We moeten veel ballen in de lucht houden en uitrusten en ontspannen valt soms niet mee. Een tuinhuis met terrasoverkapping is een goed idee om jezelf eens lekker te verwennen. Vroeger schaften mensen een tuinhuis voornamelijk aan zodat ze meer opbergruimte kregen. Nu zien we bij Van de Munckhof dat het tuinhuis meestal gebruikt wordt als buitenverblijf. Een combinatie van deze functies kan natuurlijk ook. Zeker bij een tuinhuis met terrasoverkapping.

Een tuinhuis met terrasoverkapping kopen

Een tuinhuis met terrasoverkapping kan gebruikt worden als opbergruimte en tegelijkertijd als buitenverblijf. Je kunt dit zelfs nog afwisselen per seizoen. Er zijn zeer veel mogelijkheden. Als je kiest voor een tuinhuis met een overkapping, dan kun je het huisje zelf gebruiken als opslagruimte. Het is bijvoorbeeld een ideale plek voor kinderspeelgoed, tuingereedschap of fietsen. De overkapping biedt je de mogelijkheid om beschut buiten te zitten. Gaan de buren al vroeg naar binnen omdat het frisjes wordt, jullie hebben het nog prima naar jullie zin onder de overkapping. Ook al regent het een poos, buiten zitten is prima mogelijk. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.