077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Mooie uitstraling van tuinhuis met plat dak

Een tuinhuis met plat dak heeft veel voordelen. Wij zien dan ook dat steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met een plat dak. Van welke stijl je ook houdt, een plat dak kan al snel. Dit geeft zowel een klassieke als een moderne uitstraling. Een ander groot voordeel van tuinhuizen met een plat dak is dat je ze gewoon zo mag plaatsen. In elke tuin. Niks geen gedoe met het aanvragen van een vergunning, want dat hoeft niet bij deze tuinhuizen. Dat is bij een puntdak natuurlijk soms een ander verhaal. 

Een tuinhuis met plat dak kopen voor een leuke prijs


Een tuinhuis met plat dak is een goede keus bij een beperkt budget. Je wilt graag een tuinhuis, maar je bent niet van plan om daar veel geld voor uit te geven? Dat is ook helemaal niet nodig. Zeker niet als je het tuinhuis aanschaft bij Van de Munckhof. Wij rekenen altijd zeer scherpe prijzen. Daarnaast is een tuinhuis met een plat dak vaak een stuk goedkoper dan een tuinhuis met een schuin dak. Natuurlijk kun je het ook bij deze tuinhuizen net zo duur en luxe maken als je zelf wilt. Dit hangt ook wel af van de maten die je kiest.

Advies op maat bij tuinhuis met plat dak

Jij wilt een tuinhuis met plat dak kopen? Vraag je je nog wel af welke maten je nu het beste kunt kiezen? Kom gerust eens langs bij ons showterrein. Je mag altijd een van onze vakmensen aanspreken. Zij geven ook jou graag advies op maat. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinhuizen en denken graag met je mee. Kom je liever niet naar ons toe, maar wil je wel advies? Dan mag je ons ook bellen of een e-mail sturen. Wist je dat je via onze website ook inspiratie op kunt doen? Neem hiervoor een kijkje bij onze fotogalerij.