077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis met overkapping op maat

Je wilt een tuinhuis met overkapping op maat kopen? Dan ben je bij Van de Munckhof op het goede adres. Wij zijn makers van betaalbaar maatwerk van hoogwaardige kwaliteit. Wat jouw specifieke wensen voor het tuinhuis met overkapping ook zijn, wij realiseren het voor je. Elk tuinhuis bouwen we apart. Zodat onze klanten exact krijgen wat ze wensen. 

Een tuinhuis met overkapping op maat


Welke eisen stel jij aan het tuinhuis met overkapping op maat? Laat het onze vakmensen weten en ze maken het voor je. Wij produceren geen productieserie tuinhuizen. We realiseren immers uniek maatwerk. Voordat je denkt dat maatwerk van goede kwaliteit onbetaalbaar is, verzekeren we je snel van onze scherpe tarieven. Vraag zeker een offerte aan. Deze is geheel vrijblijvend en verplicht je niet tot een aankoop. Sta verbaasd over onze lage prijzen.

Bij Van de Munckhof een tuinhuis met overkapping op maat kopen

Naast een tuinhuis met overkapping op maat, kun je bij ons ook terecht voor onder meer garages, overkappingen, schuurtjes en prieeltjes. Alles op een adres, net zo handig. Voor inspiratie verwijzen we je graag naar onze website. Je ziet daar tal van voorbeelden. Zeker onze fotogalerij kan je ongetwijfeld op een goed idee brengen. Soms vinden mensen een plaatje of een foto echter niet voldoende. Dan ben je van harte welkom om eens bij ons langs te komen. Op ons showterrein kun je de tuinhuizen van dichtbij bekijken. We hebben daar 45 modellen staan. Wil je zelf toch net nog iets anders? Dat is geen probleem. Vertel je wensen en we kijken samen of we het tuinhuis met overkapping helemaal naar jouw wensen kunnen maken. 6 Dagen in de week staan we voor je klaar. We zien je graag in Neerkant.