077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis met overkapping

Als je een tuinhuis met overkapping wilt kopen, ben je bij Van de Munckhof aan het goede adres. We hebben zeer veel mogelijkheden op het gebied van tuinhuizen. Met of zonder overkapping, het is bij ons allemaal mogelijk. Weet je al exact wat je wilt? Dan kun je eventueel een offerte bij ons aanvragen. Dit verplicht je overigens nog niet tot de aanschaf van het tuinhuis. Wil je eerst meer informatie over de verschillende tuinhuizen met overkapping? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook al veel informatie vinden op onze website. Bekijk bijvoorbeeld ook het informatieve filmpje dat je daar vindt. Ook bij de fotogalerij kun je veel inspiratie opdoen. De tuinhuizen zijn tenslotte het beste te bekijken als je ons showterrein bezoekt. We zijn 6 dagen per week geopend. 

Bezoek showterrein om tuinhuis met overkapping te bekijken


Als je inspiratie wilt voor je tuinhuis met overkapping, dan is een bezoek aan ons showterrein zeker een aanrader. We hebben veel modellen die je kunt bekijken. Zie je precies dat tuinhuis met overkapping dat ook jij wilt hebben, roep dan een van onze medewerkers. Ook voor jou realiseren we een perfect tuinhuis op maat. We maken tijdens de productie alleen gebruik van onze eigen materialen. Deze zijn absoluut van hoogwaardige kwaliteit. Toch kunnen we evengoed zeer scherpe tarieven rekenen.

Een handig tuinhuis met overkapping kopen

Van een tuinhuis met overkapping zul je niet snel spijt krijgen. Zoek je een soort extra berging voor de kliko’s? Wil je graag het speelgoed van de kinderen opbergen in het tuinhuis? Er zijn zoveel mogelijkheden om een tuinhuis te gebruiken. Een overkapping maakt het tuinhuis helemaal bijzonder praktisch. Onder de overkapping kun je natuurlijk ook eventueel een paar kliko’s kwijt. En als je zelf graag buiten zit, is de overkapping een supergoede aanwinst. Zelfs als het afkoelt, zitten jullie nog lekker beschut en warm. Een klein regenbuitje deert jullie niet. Onder de overkapping zit je heerlijk droog.