077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Tuinhuis met luifel

Jij wilt een tuinhuis met luifel kopen? Je hebt besloten een tuinhuis aan te schaffen? Heb je al exact een idee hoe deze eruit komt te zien? Een tuinhuis met luifel is een echte aanwinst. Door middel van deze extra luifel kun je heerlijk in de schaduw zitten. Zeker als je niet veel schaduw in uw tuin hebt, is dit ideaal. De luifel dient dan als zonnescherm. Zo zit je toch lekker buiten, maar je hebt niet te maken met fel zonlicht op de huid. En een ander voordeel is dat je het tuinhuis binnen handbereik hebt. Wil je even iets pakken, dan ben je zo in het huisje. 

Met tuinhuis met luifel ook in de herfst buiten zitten


Een tuinhuis met luifel verlengt voor jou de zomer. De meeste mensen vinden het jammer als de zomer voorbij is. Nu moeten ze weer binnen zitten. Als je een tuinhuis met luifel hebt, kun je ook in het najaar nog lang buiten zitten. De warmte blijft hangen onder de luifel waardoor het veel langer aangenaam blijft buiten. Zou het een klein beetje regenen? Geen probleem, want je zit droog onder de luifel. We horen ook weleens dat klanten een heater onder de luifel ophangen. Op die manier is het helemaal fantastisch in jouw tuinhuis. Dan kun je zelfs in de winter nog buiten zitten.

Een tuinhuis met luifel kopen

Je kunt voor een tuinhuis met luifel terecht bij Van de Munckhof. Wij hebben een groot assortiment voor je beschikbaar. Wil je deskundig advies? Vind je het prettig om eerst een aantal tuinhuizen te bekijken? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Daar zie je heel wat voorbeelden staan. Als je jouw ideale tuinhuis ontdekt, kun je een van onze medewerkers inschakelen. Graag maken we ook voor jou het meest perfecte tuinhuis met luifel. Uiteraard helemaal op maat gesneden. Wil je liever thuis inspiratie opdoen? Kijk dan naar de modellen bij onze fotogalerij.