077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Praktisch tuinhuis met afdak

Wil je een tuinhuis met afdak kopen? Kijk dan op de website van Van de Munckhof. Wij hebben verschillende tuinhuizen met afdak in ons assortiment. Wil je het tuinhuis met afdak op maat laten maken? Bij ons is dat zeker mogelijk. Een voordeel van dit afdak is dat je bijvoorbeeld ook een fiets buiten kunt laten staan. Zeker als het tuinhuis al aardig vol staat. Als het regent, blijft de fiets in ieder geval droog onder het afdak. 

Moderne werkplaats voor vervaardigen van tuinhuis met afdak


Wil je een tuinhuis met afdak van hoogwaardige kwaliteit, dan ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Wij beschikken over een moderne werkplaats en gekwalificeerd personeel. Graag leveren wij maatwerk, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. De klant staat bij ons altijd centraal. Alle producten die wij gebruiken zijn door onszelf gemaakt. Daarom kunnen wij een perfecte kwaliteit garanderen. Wil je eerst een aantal voorbeelden zien voordat je het tuinhuis met afdak bestelt? Kom dan langs bij onze showroom. Hier kun je verschillende ontwerpen en modellen bekijken. Uiteraard staan wij ook zeker klaar voor deskundig advies.

Inspiratie voor tuinhuis met afdak kopen vind je op de website

Voordat je een tuinhuis met afdak koopt, kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Kijk dan bij de fotogalerij op onze website. Hier zie je diverse voorbeelden van tuinhuizen die wij mochten leveren aan verschillende klanten. Als je op de foto klikt, kun je deze nog nauwkeuriger bekijken. Misschien zie je al snel het tuinhuis met afdak van je dromen. Laat het ons weten en we realiseren die tuinhuis ook voor jou. Het is exact door ons op maat te maken. Benieuwd naar de prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.