077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis in Helmond en omgeving

Je wilt over niet al te lange tijd een tuinhuis kopen in Helmond en omstreken? Je bent dan bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Je kunt het tuinhuis voor verschillende doeleinden gebruiken. We zien regelmatig dat mensen kiezen voor een extra hobbyruimte of een speelkamer voor de kinderen. Natuurlijk is het altijd fijn om het tuinhuis te gebruiken om spullen op te ruimen. Al stal je er in de winter de tuinstoelen maar in. Dan staan ze mooi schoon en droog. Op de eerste warme lentedag pak je ze dan zo weer tevoorschijn. Een goede schoonmaakbeurt is dan niet eens nodig. Neem je een tuinhuis in Helmond met veranda, dan kun je wellicht al heel vroeg in het seizoen buiten zitten. Door de overkapping zit je tenslotte lekker beschut.

Een tuinhuis in Helmond betekent een meerwaarde voor je tuin


Dat het tuinhuis in Helmond zorgt voor meer opbergruimte is natuurlijk fantastisch. Wij proberen de huisjes altijd zodanig te maken dat ze zo goed mogelijk aansluiten bij de tuin. Het gebruik van hout maakt dat altijd al vrij gemakkelijk. Wel is het nog een verschil welk soort hout je kiest. En ook het dak is vrij bepalend voor de uitstraling. Neem je een plat of een schuin dak? Als je hier zelf niet helemaal uitkomt, denken wij graag met je mee.

Een tuinhuis kopen Helmond

Een tuinhuis voor Helmond en omgeving vind je vast en zeker bij Van de Munckhof. Wij maken van ieder huisje maatwerk. Dankzij onze ruime ervaring maken wij het buitenverblijf exact zoals jij wilt. We gebruiken de beste materialen. Dit combineren we met vakmanschap en een voordelige prijs. Van een tuinhuis dat je bij ons aanschaft heb je jarenlang plezier. Je bent benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Kom zeker eens langs bij ons in Neerkant. Of bezoek onze website. Op beide manieren kun je uitgebreid inspiratie opdoen.