077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinberging met plat dak

Je wilt binnenkort een tuinberging met plat dak kopen? Dan ben je bij Van de Munckhof op de beste plek. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van tuinbergingen. Ook maken we enkel gebruik van hout van hoogwaardige kwaliteit. Een plat dak op de tuinberging heeft als voordeel dat je zeker weet dat je geen vergunning aan hoeft te vragen. Daarnaast is een plat dak vaak mooi voor de uitstraling van je tuin. Het past bij zowel modern als klassiek ingerichte tuinen. In de meeste gevallen zijn tuinbergingen met platte daken tenslotte ook een stukje goedkoper.

Een tuinberging plat dak


Een tuinberging met plat dak is echt een aanwinst voor je tuin. Kies voor een mooi houtsoort en je tuin wordt er alleen maar mooier van. De berging is ideaal voor het opruimen van spullen. Heb je veel gereedschap omdat je een echte klusser bent? Alle klusjes in huis doe je zelf? Dan heb je vaak best veel gereedschap nodig. Als je de ruimte hebt, kun je het opruimen zodat je het snel vindt. Bij een te krappe ruimte wordt het snel rommelig. Het is vervelend als je wilt beginnen met een klus en je moet lang zoeken naar een bepaald gereedschap. Je kunt de tuinberging met het platte dak natuurlijk ook gebruiken om de fietsen erin te zetten. Of het speelgoed van de kinderen.

Een tuinberging met plat dak kopen

Voor een tuinberging plat dak moet je bij Van de Munckhof zijn. Kom eens langs bij ons in Neerkant. Op het showterrein zijn diverse bergingen te zien. Je kunt ze dan uitgebreid bekijken en kiezen welke berging het beste is voor jou. Misschien woon je wat verder bij ons vandaan en is het niet haalbaar of praktisch om ons te bezoeken. Je kunt dan ook zeker veel inspiratie opdoen op onze website. Ook kun je daar informatie vinden over het bestellen en de levering. Wij leveren door heel België en Nederland.