077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een praktische tuinberging

Een tuinberging levert je veel praktische voordelen op. Een gebrek aan ruimte is hierdoor waarschijnlijk meteen opgelost. Ook geeft een houten berging vaak iets extra’s aan je tuin. Zeker als je bijvoorbeeld kiest voor het goede houtsoort. Bij Van de Munckhof is wat dat betreft veel mogelijk. Heb je al overwogen om Douglas hout te kiezen? Dan maak je een zeer duurzame keus. Ook weet je dan zeker dat de berging een hele mooie uitstraling is. Zoek je meer ruimte om de tuinspullen op te bergen? Willen de kinderen een eigen plek waar ze kunnen spelen? Een berging kan dan een uitstekende oplossing zijn. 

Een tuinberging kopen


Je kunt een tuinberging met of zonder afdak kopen. Een afdak heeft als voordeel dat je dan ook daar nog iets onder kunt stallen. Passen eigenlijk niet alle fietsen in de berging, dan kan er misschien nog een onder het afdak. Dit moet je natuurlijk wel willen, omdat het er misschien iets minder netjes uitziet. Er zijn ook andere redenen waarom mensen kiezen voor een afdak. De uitstraling is soms net iets beter. Maar dat ligt natuurlijk ook wel aan je tuin en aan de plek waar je de berging plaatst. Wil je informatie? Neem zeker contact met ons op.

Een tuinberging kopen

Een tuinberging kopen doe je bij Van de Munckhof. Daar krijg je gegarandeerd geen spijt van. Wij maken bij het produceren van de bergingen alleen gebruik van hout van uitstekende kwaliteit. Ook hebben onze vakmensen jarenlange ervaring. Omdat wij alles in onze eigen werkplaats maken, kunnen we de lijntjes vaak erg kort houden. Dit is prettig als we de berging precies voor jou op maat willen maken. Als er overleg nodig is, dan kan dat altijd snel even geregeld worden. Profiteer van onze scherpe prijzen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.