077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinkantoor

Moet u regelmatig thuis werken? Dan is er natuurlijk niets zo fijn als een eigen plek waar u in alle rust uw dingen kunt doen. Soms ontbreekt het in uw eigen huis echter aan die ruimte. U kunt misschien wel ergens een bureau kwijt, maar dat is uiteraard wat anders dan een plekje echt helemaal voor u alleen. Als u binnenshuis geen werkruimte vrij kunt maken voor uzelf, denk dan eens aan extra werk- of praktijkruime buitenshuis in de vorm van een tuinkantoor.

In een beetje tuin kunt u al met gemak een tuinkantoor kwijt. Bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum heeft u namelijk een ruime keuze in soorten en maten tuinhuizen. Wilt u een tuinkantoor met veel ramen zodat er genoeg daglicht binnenvalt? Of wilt u een werkruimte met terras zodat u bij mooi weer ook buiten kunt werken? Of wat dacht u van een 8-hoekig tuinhuis als praktijkruimte? Van de Munckhof Tuinhuiscentrum maakt het mogelijk.

Tuinhuisje als werkruimte / praktijkruimte

Extra werkruimte of praktijkruimte kunt u eenvoudig bestellen. Bekijk de ruime mogelijkheden voor een tuinkantoor online op onze website of breng een bezoek aan ons inspirerende showterrein van ruim 1000m2 groot. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om u van professioneel advies te voorzien. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag voor een tuinkantoor op maat. Heeft u al vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze aantrekkelijke prijzen en wat we voor u kunnen betekenen.