077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinhuis voor in volkstuin

Het is heerlijk om uw eigen tuintje in een gezamenlijke volkstuin te hebben. Een tuintje waar u uw eigen groenten, fruit en kruiden kunt telen en in uw vrijetijd lekker bezig kunt zijn. Maar voor het verzorgen van al die groenten en kruiden heeft u natuurlijk wel de juiste materialen en tuingereedschap nodig. En om daar nu iedere keer mee op en neer te sjouwen is niet echt ideaal. Dan is een tuinhuis zeker van toegevoegde waarde.

In een tuinhuis kunt u al uw benodigdheden droog en beschut neerzetten. U kunt het tuinhuis daarnaast afsluiten zodat u niet bang hoeft te zijn voor ongenode gasten. Bovendien kunt u het tuinhuis zo groot of zo klein maken als u zelf wilt, afhankelijk van de beschikbare ruimte die u in de volkstuin heeft. Zelfs een overkapping voor een overdekt zitje is mogelijk!

Van de Munckhof Tuinhuiscentrum

Bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum heeft u een ruime keuze in huisjes voor in een volkstuin. Met zoveel ramen en deuren als u wenst, met het dak dat u mooi vindt en de houtsoort die u aanspreekt. Misschien vindt u het fijn als het tuinhuis aansluit bij de rest van de tuinhuizen in de volkstuin of misschien vindt u het juist leuk iets totaal anders te hebben. Wat uw wensen ook zijn, we maken het graag voor u mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan ons showterrein in Neerkant om inspiratie op te komen doen.