077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinhuis als motorberging

Een tuinhuis is niet alleen ideaal om tuingereedschap en dergelijke in op te bergen, je kunt het tuinhuis ook voor de motor gebruiken. Door de motor in het tuinhuis te stallen, weet je zeker dat hij droog en beschut staat. Je kunt je motor gemakkelijk in en uit de motorberging rijden waardoor je altijd snel de weg op kunt. En wanneer je het raam openzet, is de geur van eventuele uitlaatgassen ook zo weer verdwenen.

Een tuinhuis is dan ook een goed alternatief voor een officiële motorberging, die je vaak alleen voor een flink bedrag per maand kunt huren. Met je eigen motorberging heb je de kosten in eigen hand. Bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum heb je een ruime keuze uit tuinhuizen in allerlei soorten en maten. Met een dubbele deur voor een extra brede toegang of met een overkapping om je motor ook bij mooi weer overdekt te kunnen stallen bijvoorbeeld. Ook maatwerk is mogelijk!

Bekijk de mogelijkheden voor een tuinhuis voor je motor 

Je bent van harte welkom om de vele mogelijkheden voor een motorberging te komen bekijken op ons showterrein van ruim 1000m2 groot. We zijn alle dagen, uitgezonderd zondag, geopend. Onze deskundige medewerkers laten je hier graag ons uitgebreide assortiment zien. Zij kunnen je voorzien van advies op maat, alle eventuele vragen die bij je spelen beantwoorden en desgewenst direct een offerte voor je maken. Heb je nu al vragen of wil je al een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag voor je aan de slag!