077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Een blokhut als woning

Tegenwoordig krijgen we steeds vaker de vraag of een blokhut ook als woning gebruikt kan worden. Dat kan zeker. Een tuinhuis is zelfs uitstekend als leefruimte te gebruiken. Zo kunt u het tuinhuis als werkruimte gebruiken, als praktijkruimte of als tuinkamer. Maar wist u dat een blokhut ook vaak als mantelzorgwoning gebruikt wordt?

Zou u als mantelzorger uw ouder(s) het liefst verzorgen bij u aan huis maar heeft u hier simpelweg niet genoeg plek voor? Met een blokhut als woning is het wel mogelijk. U kunt het tuinhuis eenvoudig als leefruimte op uw eigen terrein plaatsen. Bovendien kan een blokhut bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum helemaal naar wens gemaakt worden. Met enkele of dubbele deuren, met het aantal ramen dat u prettig vindt en indien gewenst ook met een houten vloer. Door een blokhut als woning in uw tuin te plaatsen, heeft u uw ouder(s) altijd dicht bij u en kunt u snel en gemakkelijk op en neer lopen voor de nodige verzorging en hulp. En het is ook nog eens gezellig om zo dicht bij elkaar te wonen. Daarnaast is een tuinhuis als leefruimte een voordelige oplossing voor een mantelzorgwoning. Een stuk voordeliger dan een stenen aanbouw of berging!

De mogelijkheden bekijken voor een tuinhuis als leefruimte

Breng gerust een bezoek aan ons showterrein van ruim 1000m2 om de vele mogelijkheden van Van de Munckhof Tuinhuiscentrum van dichtbij te bekijken. Onze deskundige medewerkers kunt u al uw vragen stellen. We lopen graag met u rond om u te helpen bij uw keuze. Heeft u nu al vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.