077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinhuis voor jacuzzi

Een jacuzzi in de tuin is een heerlijke luxe. Vanuit de jacuzzi kunt u optimaal genieten van uw eigen tuin. Maar zowel in Nederland als in België werkt het weer niet altijd mee. Als het regent, geeft dat toch een andere ervaring. Dan is het prettig als de jacuzzi overdekt is, zodat u altijd, weer of geen weer, plezier hebt van uw jacuzzi. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een tuinhuis voor uw jacuzzi.

U kunt er zowel voor kiezen de jacuzzi in het tuinhuis te plaatsen, als een soort van poolhouse, of onder de overkapping van het tuinhuis. Een tuinhuis met een jacuzzi is ook een mooie aanvulling bij een gastenverblijf. Met een gastenverblijf in het tuinhuis en een jacuzzi onder de overkapping van het tuinhuis kunt u uw gasten een fantastische tijd laten beleven.

Ruim aanbod 

Van de Munckhof Tuinhuiscentrum is dé specialist op het gebied van tuinhuizen. U heeft bij ons een ruime keuze in modellen, maten en materialen en ook over een ontwerp op maat denken we graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat het tuinhuis naadloos op de rest van uw tuin aansluit. Door al uw wensen mee te nemen in het ontwerp, kunt u jarenlang van het tuinhuis genieten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat voor een tuinhuis voor uw jacuzzi. Of breng een bezoek aan ons ruim 1000m2 grote showterrein in Neerkant. We zijn zes dagen per week geopend om al uw vragen te beantwoorden en u van deskundig advies te voorzien.