077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinopslag: tuinhuis voor gereedschap

Een tuinhuis is uiteraard ideaal om gereedschap in op te bergen. Het tuingereedschap staat dan droog en netjes opgeruimd, zodat het niet bij u in huis hoeft te liggen. Voor tuinopslag heeft Van de Munckhof Tuinhuiscentrum allerlei praktische ontwerpen, modellen en maten. En ook maatwerk is bij ons mogelijk!

Wanneer u een tuinhuis voor tuingereedschap aanschaft, kunt u er meteen voor kiezen om het tuinhuis ook te gebruiken voor een combinatie van activiteiten. U zou bijvoorbeeld een gedeelte van het tuinhuis voor gereedschap kunnen gebruiken en een gedeelte als hobbyruimte, leesruimte of helemaal iets anders: als gastenverblijf. En door voor een tuinhuis met een terras te kiezen, kan het tuinhuis naast tuinopslag ook als zonneterras gebruikt worden. Zo zijn er nog veel meer leuke ideeën te bedenken, zoals een speelhuisje of een kippenhok. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt!

De mogelijkheden voor het opbergen van tuingereedschap bekijken

Bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum in Neerkant kunt u op uw gemak alle mogelijkheden voor tuinopslag bekijken. Op een showterrein van maar liefst 1000m2 staan veel van onze tuinhuizen overzichtelijk opgesteld. U kunt er in en omheen lopen en aan onze deskundige medewerkers die er rondlopen al uw vragen stellen over tuinopslag.

Ook online krijgt u al een goed beeld van wat we hebben. Van standaard tot bijzonder en van sfeervol Douglas hout tot duurzaam eikenhout. De beste materialen voor een aantrekkelijke prijs. We leveren door heel Nederland en België. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!