077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Gastenverblijf bouwen

Heeft u regelmatig gasten over de vloer? Zoals familie die ver weg woont en liever blijft overnachten als ze op bezoek komen of relaties van uw werk? Of wilt u graag een gastenverblijf professioneel gaan verhuren? Een tuinhuis zou een goed gastenverblijf kunnen zijn. Omdat een tuinhuis als gastenverblijf helemaal naar wens te bouwen is, kunt u het zo groot of zo klein maken als u wilt. En als er even geen gasten zijn, kunt u het gastenverblijf zelf gebruiken als kantoor of tuinhuis.

Wanneer u een tuinhuis als gastenverblijf gaat bouwen, denk dan goed na over de wensen die u heeft voor het gastenverblijf. Wat wilt u uw gasten bieden? Wilt u graag een tuinhuis met extra hoogte of met een overdekt terras voor als het weer het toelaat? Een tuinhuis is bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum helemaal naar wens te maken.

Door een apart gastenverblijf te bouwen, houdt u uw eigen privacy terwijl uw gasten ook hun privacy hebben. Een houten tuinhuis kan in korte tijd door ons gerealiseerd worden. Omdat Van de Munckhof haar tuinhuizen prefab maakt, kunnen wij het gastenverblijf op locatie zeer snel bouwen.

Meer informatie over een tuinhuis als gastenverblijf 

Laat ook een gastenverblijf bouwen als meerwaarde voor uw woning. Bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum heeft u een ruime keuze. We adviseren u graag over de vele mogelijkheden. En wilt u eerst liever wat voorbeelden bekijken ter inspiratie? Breng dan een bezoek aan ons showterrein van ruim 1000m2. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder in Neerkant.