077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinhuis als dierenverblijf

Heeft u een aantal dieren waarvoor het fijn is om af en toe binnen te kunnen zitten? U kunt een tuinhuis natuurlijk ook voor uw dieren gebruiken, als dierenverblijf, bijvoorbeeld als kippenhok of konijnenhok. In een tuinhuis zitten ze droog en uit de wind, terwijl u af en toe naar binnen kunt kijken hoe het met ze gaat. Een meerwaarde voor de aanblik van uw tuin, die ook nog eens erg functioneel is. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een natuurlijke, minder kille uitstraling, Van een tuinhuis of dierenverblijf van Van de Munckhof Tuinhuiscentrum heeft u jarenlang plezier.

Verschillende opties voor een tuinhuis voor dieren

Voor een ruim assortiment bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu mee wilt gaan met de nieuwste trends met robuust eiken of juist voor warm en gebruiksvriendelijk Douglas hout gaat, u slaagt gegarandeerd. Van de Munckhof Tuinhuiscentrum levert maatwerk voor een eerlijke prijs. We leveren door heel Nederland en België. Dankzij onze ruime ervaring leveren we uitsluitend vakmanschap en kunnen we goed met u meedenken. Bekijk de voorbeelden op onze website om een beeld te krijgen van wat er nog meer mogelijk is bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum. 

U bent uiteraard ook van harte welkom op ons showterrein in Neerkant. Op zo’n 1000m2 kunt u vele tuinhuizen vanbinnen en vanbuiten bekijken en zelf ontdekken wat er bij u past. U kunt daarnaast online ook direct een offerte aanvragen voor uw dierenverblijf. Wij gaan dan graag met uw wensen aan de slag voor een voorstel op maat.