077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Aanbouw tuinhuis

Een tuinhuis kan perfect gebruikt worden als verlengstuk van uw huis. Een tuinhuis is namelijk niet alleen los te gebruiken maar ook als aanbouw. Door een tuinhuis aan uw huis te plaatsen, vergroot u eenvoudig de leefruimte. Bovendien staat een tuinhuis of blokhout als aanbouw ook nog eens zeer goed als koppeling tussen uw huis en tuin.

Wanneer u als aanbouw een tuinhuis laat plaatsen, heeft u de keuze uit een open of gesloten aanbouw. Het tuinhuis kan hierdoor als extra binnenruimte gebruikt worden, zoals een kantoorruimte of opbergruimte, of als houthok of terras. Want ook een open blokhut als aanbouw is bijzonder praktisch en waardevol. U kunt lekker droog zitten of uw hout kan fijn droog staan. Gebruikt u de aanbouw als werkruimte, dan kunt u er bovendien voor kiezen om ramen of een enkele of dubbele deur in de aanbouw te laten plaatsen waardoor het tuinhuis ook nog eens een heerlijke lichte plek om te werken is.

Een blokhut als aanbouw bestellen

Van de Munckhof Tuinhuiscentrum helpt u graag een keuze te maken uit het ruime aanbod. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u optimaal adviseren over de mogelijkheden. U krijgt online al een goede indruk van ons assortiment maar ook over maatwerk denken we graag met u mee. Ook op ons showterrein van ruim 1000m2 krijgt u een goede indruk van de vele opties voor een tuinhuis als aanbouw, evenals voor de vloeren, ramen en deuren. We zijn dagelijks geopend, behalve zondags. Zien we u snel?