077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Toepassingen voor uw tuinhuis

Een eigen tuinhuis in uw tuin biedt volop mogelijkheden. Want wie zegt dat tuinhuizen alleen maar voor het opslaan van tuingereedschap gebruikt kan worden heeft het mis. Moderne tuinhuizen zijn juist voor allerlei toepassingen een uitstekende keuze. Erg handig, want iedereen is anders. Zo kunt u uw nieuwe tuinhuis bijvoorbeeld ook gebruiken voor:

  • Extra leefruimte of gastenverblijf
  • Werkruimte
  • Opslagplaats
  • Functionele doeleinden 

Extra leefruimte in uw tuinhuis

Wilt u meer leefruimte creëren en is een serre aan de dure kant? Overweeg dan extra woonruimte te creëren door een tuinhuis te bouwen. Hiermee kunt u eenvoudig de leefruimte uitbreiden. Tover het tuinhuis om tot gastenverblijf of aanbouw en de extra slaapkamer is af! Heeft u niet vaak gasten die komen overnachten? Haal dan uw tuin in huis door uw tuinhuis in te richten als zitgedeelte. Ideaal toch? 

Meer weten? Lees meer over het tuinhuis als aanbouwleefruimtegastenverblijfextra kamer.

Uw tuinhuis als werkruimte of hobbyruimte

Wanneer u veel aan het werk bent of uw vak thuis beoefend is het fijn om een afsluitbare ruimte te hebben. Uw tuinhuis is hiervoor de uitgelezen plek! Even rustig werken aan die PowerPoint van morgen of yogaoefeningen doen. Geen enkel probleem. Heeft u graag veel licht bij deze werkzaamheden? Overweeg dan extra ramen te nemen. Zo stelt u zelf de ruimte naar uw eigen wensen samen. En houdt u van wellness? Dan kan zelfs een jacuzzi in uw tuinhuis gebouwd worden! 

Meer weten? Lees meer over de het tuinhuis als werkruimte of wellness ruimte met jacuzzi.

Uw tuinhuis als opslagruimte

Heeft u spullen om op te bergen? Tuingereedschappen, doe-het-zelf apparatuur of gereedschap voor bepaalde werkzaamheden? Richt dan uw tuinhuis in als opslagplaats voor uw spullen. Zo heeft u de spullen droog, veilig en overzichtelijk opgeborgen. Een idee is dan ook om een tuinhuis in uw volkstuin te zetten. 

Of wilt u juist uw motor overdekt stallen, maar heeft u geen garage?  Tover uw tuinhuis dan om tot motorstalling. Ideaal om uw gekoesterde motor tegen de Hollandse regen- en sneeuwbuien te beschermen. 

Meer weten? Lees meer over het tuinhuis als opbergplek voor gereedschap, motorstalling of in de volkstuin.

Uw tuinhuis functioneel inzetten

Tot slot kan een op maat gemaakt tuinhuis bijvoorbeeld ook dienen als schutting in de tuin. Wanneer u ervoor kiest om deze aan uw huis vast te bouwen kunt u makkelijk tussen uw huis en tuinhuis lopen. Wil u daarentegen graag een schutting? Dan kunt u de zij- of achterkant van het tuinhuis hier uitstekend voor gebruiken! Ook als dierenverblijf is het tuinhuis een uitstekende keuze. Door de vele ramen kunt u altijd naar de dieren kijken en hebben ze voldoende licht en lucht. Een prettige verblijfplaats dus voor uw dieren.

Meer weten? Lees meer over het tuinhuis als erfafscheiding of dierenverblijf

De specialist voor al uw tuinhuizen

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een tuinhuis op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gebruiken materiaal van de beste kwaliteit en zorgen voor een natuurlijk toegevoegde waarde in uw tuin!