077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een modern tuinhuis met plat dak

Wil je een modern tuinhuis met plat dak kopen? Kijk dan eens op de website van Van de Munckhof. Heb je een specifieke voorkeur voor juist een tuinhuis met een plat dak? We zien de laatste jaren dat steeds meer mensen hiervoor kiezen. Deze tuinhuizen hebben dan ook een mooie uitstraling. Aan de ene kant zorgt dit platte dak voor een klassieke uitstraling, maar anderzijds heeft het ook absoluut iets moderns. Om deze reden past een tuinhuis met een plat dak in heel veel verschillende tuinen. Ook voor jou maken we er graag een op maat. 

Zoek je een tuinhuis modern met plat dak?


Een modern tuinhuis met plat dak past vast en zeker ook in jouw tuin. Een ander groot voordeel van dit soort tuinhuizen is dat je ze gewoon zonder vergunning mag plaatsen. Dat is even makkelijk. Dit scheelt je gedoe rondom het aanvragen van een vergunning. Bij een puntdak is dat soms een heel ander verhaal. Wil je de tuinhuizen met platte daken graag even bekijken voordat je er een koopt? Kom dan zeker langs op ons grote showterrein. In het geval van vragen kun je dan meteen een van onze vakmensen aanschieten.

Een modern tuinhuis met plat dak kopen voor een scherpe prijs

Koop je een tuinhuis modern met plat dak bij Van de Munckhof, dan profiteer je gegarandeerd van lage prijzen. Kies je daarnaast voor een tuinhuis met een plat dak, dan ben je extra goedkoop uit. Deze modellen zijn namelijk voordeliger dan de tuinhuizen met een puntdak. Heb je speciale eisen voor het tuinhuis? Zeker als het gaat om een plat dak zijn de mogelijkheden zo ongeveer eindeloos. Vertel ons wat je wensen zijn en wij realiseren het voor je. Wist je dat je ook voor bijvoorbeeld schuine hoeken kunt kiezen? Veel is mogelijk. We hopen je snel te ontmoeten. Vraag ook gerust eerst even een offerte bij ons aan.