077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een modern tuinhuis met luifel

Je wilt een modern tuinhuis met luifel kopen? Ook op het gebied van de nieuwste trends ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. We zien dat vooral tuinhuizen in combinatie met eiken palen steeds populairder worden. Is dat ook wat jij zoekt? Wij maken het voor je. Precies op maat en exact naar jouw wensen. Wat ons betreft is het niet vreemd dat veel mensen hiervoor een voorkeur hebben. De robuuste uitstraling is echt mooi. Ook komt hierdoor het eiken bijzonder goed tot zijn recht. Met dit moderne tuinhuis met luifel zorg je voor een authentieke en exclusieve uitstraling. 

Een tuinhuis modern met luifel


Een modern tuinhuis met luifel vind je bij Van de Munckhof. Koop je het tuinhuis bij ons, dan mag je erop vertrouwen dat het tientallen jaren mee zal gaan. Eikenhout zorgt voor een betrouwbare basis. Dit houtsoort is enorm sterk en duurzaam. Daarnaast heeft het zo zijn eigen sfeer en charme. Dit hout leeft en zorgt voor een gezond leefklimaat. Wij kunnen een modern tuinhuis met luifel helemaal voor je op maat maken. Zo past het goed in je tuin en sluit het ook helemaal aan bij je wensen.

Een modern tuinhuis met luifel kopen

Heb je nog vragen over het tuinhuis modern met luifel? Neem dan zeker contact met ons op. We hebben jarenlange ervaring met het maken van moderne tuinhuizen. We gaan er voor zodat het tuinhuis helemaal aansluit bij jouw tuin. Weet je al waarvoor je het tuinhuis gaat gebruiken? Wordt het een mooi gastenverblijf? We nemen graag je wensen mee in het ontwerp, zodat er een perfect resultaat ontstaat. Wij willen niets liever dan dat jij jarenlang plezier gaat beleven aan dit moderne tuinhuis met luifel. Dankzij de overkapping kun je ook nog eens heerlijk lang buiten zitten. Wil je de verschillende moderne tuinhuizen liever eerst even bekijken? Kom dan langs op ons showterrein. We zijn 6 dagen per week voor je geopend.