077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Perfect maatwerk tuinhuis

Een maatwerk tuinhuis vind je bij Van de Munckhof. Wij vinden dat het tuinhuis perfect bij jouw wensen moet aansluiten. Natuurlijk moet het ook helemaal bij jouw tuin passen. Waarschijnlijk heb je al bedacht waar het tuinhuis moet staan in de tuin. Je weet dan ook of het tuinhuis iets kleiner of redelijk groot mag zijn. Wij zorgen voor een tuinhuis dat perfect is voor in jouw tuin. Helemaal op maat gemaakt en van uitstekende kwaliteit. 

Een maatwerk tuinhuis kopen


Een maatwerk tuinhuis is voor de vakmensen van Van de Munckhof geen enkel probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring maken we ieder tuinhuis precies zoals jij dat wilt. We staan niet snel voor een probleem. Vrijwel alles is door ons te realiseren. We willen niets liever dan tevreden klanten die kunnen genieten van een perfect tuinhuis. Wij gebruiken alleen de beste materialen. Ondanks onze vakmanschap en de materialen van hoogwaardige kwaliteit rekenen we altijd een scherpe prijs. We maken alles in onze eigen werkplaats. Een van de voordelen hiervan is dat we korte lijntjes kunnen hanteren. Overleg is altijd mogelijk.

Informatie over maatwerk tuinhuis

Je wilt bij ons een maatwerk tuinhuis kopen? We verzekeren je dan dat je hiervan jaren plezier zult hebben. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de voorbeelden op onze website. Of kom een keer langs op ons showterrein. Onze medewerkers geven je graag deskundig advies. Vraag eventueel gelijk even een offerte aan als je wilt weten wat het tuinhuis op maat gaat kosten. Wij gaan meteen aan de slag en bieden je een voorstel op maat aan. We hopen je binnenkort te ontmoeten in Neerkant.