077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten tuinschuur

Je wilt een houten tuinschuur kopen? Heb je meer dan genoeg ruimte in je tuin en lijkt het je wel mooi om daar een schuur te plaatsen? Kom dan zeker eens langs bij Van de Munckhof. Of kijk op onze website naar onze tuinschuren. Wij maken gebruik van hout van hoogwaardige kwaliteit. Een groot voordeel daarvan is dat de schuren altijd een prachtige uitstraling hebben. Wat dat betreft betekent een schuur gewoon een aanwinst voor je tuin. Een ander voordeel van ons kwalitatieve hout is dat de schuur gegarandeerd jarenlang meegaat. 

Veel mogelijkheden bij houten tuinschuurtje


Welke houten tuinschuur lijkt jou mooi en praktisch? Waar wil je de schuur precies voor gaan gebruiken? Wij leveren standaard schuren. Kijk gerust of dat iets voor je is. Is iets je niet duidelijk, dan mag je altijd even contact met ons opnemen. Naast de standaard schuren maken wij ook maatwerk. Vertel ons wat je wensen zijn en wij kijken of we het kunnen realiseren. Misschien wil je een hele kleine schuur omdat er niet veel plek over is in je tuin. Wij maken het voor je. Het kan ook dat je veel opbergruimte erbij wilt. Misschien kies je dan voor een grote tuinschuur. Wij kunnen het vast en zeker voor je realiseren.

Een houten tuinschuur kopen

Het houten tuinschuurtje wordt door ons bij jou op locatie gebracht. We leveren in heel Nederland en België. Wil je ons een keer bezoeken, dan ben je van harte welkom. Ons showterrein is 6 dagen in de week geopend. Er is altijd wel een medewerker die even met je mee kan lopen. Zie je een schuurtje wat je wel wat lijkt? Dan kun je ook gelijk om een prijsindicatie vragen. We hopen je binnenkort te ontmoeten. Voor een houten tuinschuur ben je bij ons aan het juiste adres. Naast tuinschuren, zijn wij er ook voor het maken en leveren van onder meer garages, carports, tuinhuizen en prieeltjes. Wil je meer informatie, dan kun je ook de brochure van ons downloaden. Deze is te vinden op de website.