077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten tuinhuis met overkapping

Wil je graag een houten tuinhuis met overkapping kopen? Dan ben je van harte welkom bij Van de Munckhof. Wij maken de meeste tuinhuizen van hout. Dit is vrij normaal voor tuinhuizen. Deze keus ligt het meest voor de hand omdat hout een natuurlijk materiaal is. Dit past nu eenmaal het mooist in de tuin. Wij maken de tuinhuizen exact voor je op maat. 

Een tuinhuis van hout met overkapping


Een houten tuinhuis met overkapping vind je bij Van de Munckhof. Waarschijnlijk heb je al een speciaal doel voor je houten tuinhuis met overkapping? Mensen gebruiken tuinhuizen voor allerlei verschillende doeleinden. Het ene tuinhuis is dan ook het andere niet. Het kan helemaal naar wens worden gemaakt. Wil je het tuinhuis van hout graag gaan gebruiken als bergruimte? Of denk je meer aan een hobbyruimte of een speelruimte voor de kinderen of de kleinkinderen? Jongens en meisjes vinden een aparte ruimte vaak fantastisch. En voor je zelf kan dit ook diverse voordelen hebben.

Een houten tuinhuis met overkapping kopen

Wil je een tuinhuis hout met overkapping kopen, dan is het handig om je eerst te oriënteren. Wat is er allemaal mogelijk? En vooral zul je ook moeten bedenken wat jij precies wilt. De keus is enorm. Op onze website kun je inspiratie opdoen. En je mag natuurlijk ook altijd even langskomen op ons grote showterrein met veel voorbeelden. Onze vakmensen hebben inmiddels jarenlange ervaring met het maken van tuinhuizen op maat. We gaan altijd op een professionele manier aan de slag. We gebruiken uitsluitend materiaal van hoogstaande kwaliteit. Je mag er daarom op vertrouwen dat het tuinhuis jarenlang mee zal gaan. Het grote voordeel van maatwerk is dat we het houten tuinhuis helemaal kunnen aanpassen aan jouw tuin. We leveren de tuinhuizen door heel Nederland en België.