077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten tuinhuis van goede kwaliteit

Je wilt een houten tuinhuis kopen en zeker weten dat het in orde is met de kwaliteit? Dan moet je bij Van de Munckhof zijn. Wij hebben al meer dan 30 ervaring met het maken van houten tuinhuizen. Bij de productie maken we alleen gebruik van materialen van uitstekende kwaliteit. Alle huisjes worden door ons exact op maat gemaakt. Zo is er altijd een model dat precies bij jou in de tuin past. Ook kunnen de huisjes zo worden gemaakt dat ze voldoen aan jouw wensen. 

Welk dak krijgt jullie houten tuinhuis?


Wil je bij het houten tuinhuis liever een plat dak of een puntdak? Bij Van de Munckhof is het allemaal mogelijk. Elk dak heeft weer zo zijn eigen voordelen. Je kunt hierbij denken aan het wel of niet verplicht zijn van een vergunning. Of je overweegt wat het mooist staat in jouw tuin. Natuurlijk denken wij ook op dit gebied graag met je mee. Wil je het een en ander bespreken, dan is het handig als je een keer bij ons langskomt. Op ons showterrein kun je dan meteen verschillende houten tuinhuizen bekijken. Wil je liever telefonisch of via de mail contact, dan is dat ook helemaal prima.

Een houten tuinhuis kopen voor de kinderen

Wil je een houten tuinhuis aanschaffen voor de kinderen? Wij zien dat vaker gebeuren. Soms is het best lastig als kinderen elke dag in de woonkamer spelen. Een speelkamer is dan een oplossing, maar niet in iedere woning is daar ruimte voor beschikbaar. Een houten tuinhuis als speelhuis kan dan ideaal zijn. Voor jouzelf is het dan ook iets minder vervelend als de kinderen hun rommel een keer niet opruimen. Aan de andere kant is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het tuinhuis in te richten als werkplek. Of je gaat er heerlijk je hobby beoefenen. Er zijn wat dat betreft tal van mogelijkheden. Een houten tuinhuis is hoe dan ook een regelrechte aanwinst.