077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten tuinberging

Wil je een houten tuinberging kopen? Heb je een hobby waar je steeds vaker mee bezig bent? Misschien heb je hierbij veel materialen nodig. Het kan lastig zijn als je deze steeds moet opruimen. Ben je net lekker bezig aan de tafel en dan is het alweer tijd om hem leeg te ruimen. Er moet misschien gegeten worden of een van de kinderen wil zijn huiswerk maken. Je kunt natuurlijk ook een grote werktafel in de berging zetten. Hoeveel materiaal je ook op de tafel legt, niemand heeft er last van. En als je even een pauze neemt, hoef je ook niet op te ruimen. Mensen kiezen er soms ook voor om in de houten tuinberging te werken. Handig als thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.

Een tuinberging hout naar jouw wensen


Kies je voor Van de Munckhof, dan komt de houten tuinberging er exact uit te zien zoals jij wilt. Onze vakmensen hebben veel ervaring met het maken van tuinbergingen. Vrijwel alles is door hen te realiseren. We kunnen de berging van hout helemaal voor je op maat maken. Als je in de berging gaat werken of knutselen, dan stel je er uiteraard wel eisen aan. Je wilt comfortabel zitten en een goede lichtinval is ook belangrijk. Wil je weten wat de opties zijn? We staan je graag te woord. Er is veel mogelijk op het gebied van tuinbergingen van hout.

Een houten tuinberging kopen

Zoek je nog inspiratie voor tuinberging hout? Heb je nog niet exact een idee hoe de berging eruit moet zien? Kijk dan zeker eens even op onze website. Je ziet hier objecten waarmee wij bezig zijn. Ook zie je bij de fotogalerij reeds gerealiseerde objecten. Zo kun je even kijken wat er bijvoorbeeld mogelijk is wat betreft de ramen of de deuren. Wil je een plat of een schuin dak? Op de foto zie je goed wat de verschillen zijn. Je kijkt vast niet alleen naar de uitstraling. Wil je weten wat de voordelen van de verschillende daken zijn? Wij vertellen je er graag meer over.