077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten schuur met overkapping

Wil je een houten schuur met overkapping kopen? Dan moet je bij Van de Munckhof zijn. Wil je een tuinschuur maar twijfel je nog over een aantal details? Er is dan ook veel mogelijk. Wij zijn er niet alleen voor het maken van de schuur, maar ook voor professioneel advies. We leveren standaard houten schuurtjes, maar ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken altijd alle bergingen en tuinhuizen in onze eigen werkplaats. We hebben dus nooit te maken met extra tussenpersonen. De lijntjes zijn op deze manier heel kort te houden. Als je inspiratie op wilt doen, ben je welkom op ons showterrein in Neerkant. Je kunt de houten berging dan zowel van binnen als van buiten goed bekijken. Ook kunnen we je meteen een prijsindicatie geven. We leveren door heel Nederland en België. 

Een schuur van hout met overkapping


Voor een houten schuur met overkapping moet je bij Van de Munckhof zijn. Wij leveren standaard schuren, maar zeker ook maatwerk. Weet je al waar je de schuur voor gaat gebruiken? Heb je ook al een locatie in de tuin in gedachten waar je hem wilt plaatsen? Een overkapping maakt de schuur extra handig. Dit zorgt voor nog meer opbergruimte. Onder de overkapping staan bijvoorbeeld de fietsen lekker droog. Je kunt de overkapping ook gebruiken als je graag lang buiten zit. Een beetje regen is dan geen probleem. Onder de overkapping zitten jullie heerlijk droog.

Een houten schuur met overkapping kopen

Koop je een schuur van hout met overkapping bij Van de Munckhof, dan horen we graag exact wat jouw wensen zijn. Veel is mogelijk bij ons. Wat voor soort deuren wil je? En de dakpannen, heb je daar een specifieke voorkeur voor? Het kan ook lastig zijn als er veel keus is. Wat is dan het beste voor jouw houten schuur? Neem eens een kijkje op onze website. Daar zie je een aantal houten schuren die wij voor andere klanten hebben gemaakt. Ook projecten die in opbouw zijn, kun je daar bekijken. Wellicht brengt het je op een goed idee. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op.