077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten schuur met afdak

Je wilt een houten schuur met afdak kopen? Loop je er al langere tijd tegenaan dat je te weinig ruimte hebt om je spullen op te bergen? Dan is een houten schuurtje een goede oplossing. Zeker als je toch nog wel ruimte over hebt in je tuin. Welke houten schuur vind je mooi? Zag je bij vrienden of familieleden een prachtig object en zou je dat zelf ook wel willen hebben? Laat je wensen weten en de kans is groot dat onze ervaren vakmensen het voor je realiseren. Wij leveren standaard schuren, maar we maken ze ook precies volgens jouw wensen op maat. 

Een schuur hout met afdak


Je zoekt naar een houten schuur met afdak? Kom dan eens langs bij Van de Munckhof in Neerkant. Wij hebben verschillende houten schuren op ons showterrein staan. Loop er op je gemak langs en bekijk welk model jou het meeste aanspreekt. Doe ook gerust de deuren open en stap even naar binnen. Het is tenslotte ook belangrijk hoe de binnenkant van de schuur eruit ziet. Wil je de schuur gebruiken als opbergruimte? Of zie je het meer voor je als ruimte om te klussen? Als je weet wat je doel ermee is, kun je beter bepalen hoe de schuur eruit moet zien. Aarzel niet om een van onze medewerkers aan te spreken. We zijn altijd bereid om even met je mee te denken. We maken bij alle schuurtjes overigens alleen gebruik van kwaliteitshout. Alle schuren worden vervaardigd in onze eigen werkplaats. Graag maken we de schuur precies zoals jij hem wenst.

Een houten schuur met afdak kopen

Wil je ook graag ramen in de schuur van hout met afdak? Als je hierover nadenkt is het belangrijk dat je weet wat je met de schuur gaat doen. Ga je er echt alleen de fietsen in zetten, dan is een raam wellicht overbodig. Al is het dan in de winter wel erg donker in de schuur. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een klein raampje. Ga je bijvoorbeeld klussen in de schuur, dan is licht belangrijk. Je kunt ook kiezen voor meerdere ramen of een groot raam. Laat weten wat je wilt en wij gaan snel voor je aan de slag. Wij leveren overal in Nederland en België.