077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten schuur om te klussen

Je wilt een houten schuur kopen? Je bent zelf graag aan het klussen en daar heb je op het moment eigenlijk geen geschikte ruimte voor? Een schuur is dan ideaal. Als je houdt van houtbewerking, schilderen of andere manieren van praktisch bezig zijn, is een schuur fantastisch. Misschien heb je tijdens het klussen veel licht nodig. Zorg dan voor genoeg ramen in de schuur. De vakmensen van Van de Munckhof maken de schuur exact voor jou op maat. Jouw wensen rondom deuren, ramen en het dak mag je kenbaar maken. We leveren standaard schuren van hout, maar we zijn er ook zeker voor op maat gemaakte schuren. 

Een houten schuurtje als opbergruimte


Ook als je opbergruimte tekort komt is een houten schuur een handige oplossing. Het hoeft niet heel duur te zijn en toch heb je dan een ideale plek voor het opruimen van onder meer speelgoed, tuinmeubelen of gereedschap. Ook de fietsen kun je natuurlijk in de schuur stallen. Wil je de prijs ongeveer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Als je ons bezoekt in Neerkant, kunnen we je ook een indicatie van de prijs geven. Wij maken alleen gebruik van hout van hoogwaardige kwaliteit. Je mag er daarom op vertrouwen dat je jarenlang plezier zult hebben van de schuur.

Een houten schuur kopen

Een houten schuurtje wordt door ons gemaakt volgens jouw wensen. Misschien twijfel je toch nog over de deuren. Wil je nu liever dubbele deuren of toch een enkele? Het kan in dat geval handig zijn om een bezoek te brengen aan ons showterrein. Je kunt de schuren daar van binnen en van buiten bekijken. Ook ervaar je daar aan de lijve de verschillen tussen de diverse objecten. Wellicht krijg je op die manier meteen een beter idee van welke deuren je het liefst wilt. Wij maken de schuren altijd prefab, ze kunnen daarna snel bij jou in de tuin worden geplaatst. Dankzij het gebruik van kwaliteitshout hebben onze schuren altijd een mooie uitstraling. Je kunt bij Van de Munckhof niet alleen een praktische schuur aanschaffen. We zijn er ook voor garages, carports, overkappingen, kapschuren, prieeltjes en tuinhuizen van hoogwaardige kwaliteit.