077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten overkapping met plat dak

Je wilt een houten overkapping met plat dak kopen? Zoek je nog inspiratie voor de details? We nodigen je uit om dan eens langs te komen bij ons showterrein. We zijn gevestigd in Neerkant en 6 dagen in de week geopend. Het voordeel van een bezoek aan ons terrein is dat je de houten overkappingen goed kunt bekijken. Je mag ook gewoon de binnenkant bekijken. Vaak krijg je dan gelijk een duidelijk idee van wat je zelf wel en niet wilt. Wij leveren standaard overkappingen, maar we maken de producten ook voor onze klanten op maat. Je kunt dus helemaal zelf aangeven wat je wilt qua deuren, ramen, enzovoort. 

Een overkapping hout met plat dak


Een houten overkapping met plat dak heeft meestal een hele mooie uitstraling. Weet je al welk houtsoort je het liefste wilt? Wij hebben bijvoorbeeld ook overkappingen van Douglas hout. Dit houtsoort is bijzonder sterk. Je weet in dit geval zeker dat de overkapping lang meegaat. Een ander voordeel is de mooie warme uitstraling. Wil je hierover meer informatie? Je mag alles vragen als je ons een bezoekje brengt. Uiteraard kun je ook via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Ook het vrijblijvend aanvragen van een offerte behoort tot de mogelijkheden.

Een houten overkapping met plat dak kopen

Bij een overkapping hout met plat dak weet je zeker dat je geen vergunning aan hoeft te vragen. Dat scheelt weer een hoop geregel. Heb je al helder waarvoor je de overkapping wilt gebruiken? Als buitenverblijf om heerlijk te genieten van de zomeravonden? Door middel van de overkapping verleng je als het ware de zomer. Ook als de avonden iets frisser worden is het onder de overkapping nog behaaglijk. Is het buiten lekker, maar verstoort een regenbui je fijne avond? Onder de overkapping zit je heerlijk droog. Je kunt de overkapping natuurlijk ook gebruiken voor het stallen van bijvoorbeeld de fietsen.