077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten kapschuur

Wil je een houten kapschuur kopen? Deze schuren hebben een leuke, mooie en gezellige uitstraling. Zeker als je kiest voor het juiste soort hout betekent dit een absolute aanwinst in je tuin. Zet je hem ergens in een hoekje? Wil je het liefst een open kapschuur? Dan heb je een heerlijk plekje om bijvoorbeeld de tuinstoelen neer te zetten. Ook al is het een keer iets kouder, onder de kapschuur kunnen jullie nog prima buiten zitten. Je kunt ook een dichte kapschuur nemen. Dan kun je hem gebruiken als berging. Of misschien zelfs wel als gastenverblijf. 

Een houten kapschuurtje


Je kunt de houten kapschuur met of zonder ramen bestellen. Als je kiest voor een open schuur, zijn deuren niet nodig. Wil je de schuur graag dicht, dan kun je zelf bepalen wat voor deuren je wilt. Bij Van de Munckhof maken we het kapschuurtje precies zoals jij wilt. Je weet dat je een kapschuur van hout wilt, maar je twijfelt nog over een aantal details? Kijk dan eens bij de fotogalerij op onze website. Dit is erg handig om inspiratie op te doen. Ook nodigen we je uit om eens langs te komen bij ons in Neerkant. Op ons showterrein kun je verschillende kapschuren bekijken. We zijn 6 dagen in de week open.

Een houten kapschuur kopen

Voor een houten kapschuurtje ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken alle schuren, bergingen, garages en tuinhuizen in onze eigen werkplaats. We hebben ondertussen meer dan 30 jaar ervaring. Onze vakmensen weten precies waar ze mee bezig zijn. We gebruiken alleen hout van uitstekende kwaliteit. Heb je vragen of wil je meer informatie? Kom langs of neem via de website contact met ons op. Je kunt ons ook altijd even bellen. We zijn je graag van dienst.