077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Houten prieel tuinhuis

Houten prieel

Een houten prieel van Van de Munckhof Tuinhuiscentrum is niet alleen een mooi, maar ook een praktisch verlengstuk van je woning, voor wat voor functie je het ook wilt gebruiken. Met een prieeltje kun je namelijk optimaal genieten van je tuin door er lekker in te loungen of door deze te gebruiken als een buitenkeuken. Een tuinprieel vormt de heerlijke plek waar je voorjaar eerder begint en je zomer langer duurt.

Een houten prieel geeft meerwaarde aan je tuin

Met een houten prieel geef je een enorme meerwaarde aan je tuin. Zeker wanneer je kiest voor een tuinprieel van Van de Munckhof. Onze houten prieeltjes zijn leverbaar in een heleboel afmetingen en uitvoeringen en zijn zelfs te verkrijgen met een plat dak. Een prieel van hout biedt je de mogelijkheid om de voordelen van een overkapping te combineren met het genieten van het vrije uitzicht dat je door middel van de open zijkanten behoudt. Hieronder zie je een greep uit ons assortiment prieeltjes.

Maatwerk tuinprieel

Heb je een prieeltje in een bepaalde afmeting nodig of heb je iets anders voor ogen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want ook op het gebied van maatwerk is er van alles bespreekbaar. We maken graag een vrijblijvende offerte voor je, waarin we al je wensen meenemen.

Wil je een prieeltje liever eerst in het echt zien? Breng dan een bezoek aan ons showterrein in Neerkant. Onze medewerkers staan hier voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden. Onze sfeervolle prieeltjes worden door heel Nederland en België geleverd.

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!