077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Houten overkapping tuin

Houten overkapping tuin

Een houten overkapping in de tuin blijft al jarenlang onverminderd populair. Dit type tuinoverkapping dankt zijn populariteit aan zijn sfeervolle uitstraling en enorme veelzijdigheid. Met een houten terrasoverkapping kun je namelijk alle kanten op. Wil je een houten veranda met een tuinoverkapping, een overkapping aan je huis of juist in combinatie met een schuurtje? Wat je wensen ook zijn, bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum ben je aan het juiste adres.

Houten terrasoverkapping op maat

Op onze website krijg je al een idee van onze mogelijkheden, maar er is veel meer wat tot de mogelijkheden behoort. Loop je met een idee rond? Een houten overkapping in de tuin wordt door ons in alle gewenste uitvoeringen op maat gemaakt. Hierdoor ben je verzekerd van een houten terrasoverkapping die perfect in je tuin past, op de plek waar je het voor ogen had. Wens je een plat dak of een puntdak en wil je de zijkanten dicht of juist open hebben? Wij kunnen altijd een vrijblijvende offerte maken voor je. Laat je verrassen door onze uitstekende kwaliteit en portemonneevriendelijke prijzen!

Bezoek onze showroom voor een tuinoverkapping

Ben je benieuwd hoe zo’n houten overkapping in de tuin er in het echt uitziet? Je bent van harte welkom om het van dichtbij te komen bekijken op ons ruim 1000m2 grote showterrein in Neerkant. Hier vind je maar liefst 50 verschillende modellen. Niet alleen een houten terrasoverkapping kun je hier bekijken, maar ook een veranda van hout, prieeltjes, garages en tuinhuizen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat je inspireren of vraag één van onze vakmensen om maatwerk advies.

Heb je de houten overkapping gevonden die jouw tuin nét dat beetje extra geeft? Wij komen hem bij je op locatie monteren, waarna je er tientallen jaren van kunt genieten. Van de Munckhof Tuinhuiscentrum levert met plezier door heel Nederland en België!

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht