077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Carport plat dak

Houten carport

Je auto wordt dag in dag uit blootgesteld aan verschillende invloeden, waaronder het weer, bomen en vogels. Om je auto hiertegen te beschermen, is een houten carport ideaal. Het grote voordeel van een carport is dat je auto droog staat, waardoor deze én langer meegaat én minder onderhoud vergt.

En wanneer je bijvoorbeeld een feestje heeft, dan kun je de houten carport daar ook prima voor gebruiken. Een ideale overkapping dus die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. En die ook nog eens helemaal naar wens samengesteld kan worden!

Functionele en stijlvolle carport op maat

De houten carports van Tuinhuiscentrum Van de Munckhof staan erom bekend dat ze niet alleen functioneel, maar ook erg stijlvol zijn. Ze vormen als het ware een verlengstuk van je woning, omdat een carport bij ieder type woning op maat te maken is.

Doordat Van de Munckhof Tuinhuiscentrum een carport over het algemeen op maat maakt, ben je verzekerd van een carport van hout die perfect past op de plek waar jij het voor ogen had. Wens je een plat dak of een puntdak en wil je de zijkanten dicht of juist open hebben? Of wil je een carport aanbouw met een schuin dak? Wij kunnen altijd een vrijblijvende offerte voor jouw carport van hout maken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek ons showterrein

In Neerkant vind je ons ruim 1000m2 grote showterrein waar je een goede indruk krijgt van onze mogelijkheden. Ook een houten carport kun je hier van dichtbij bekijken. We beantwoorden graag al je vragen tijdens je bezoek. Zien we je binnenkort?

Levering door heel Nederland en België. Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht