077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Houten gebouwen

Van de Munckhof Tuinhuiscentrum uit Neerkant is dé specialist in tuinhuizen. We bouwen sinds 1983 tuinhuizen, garages, schuurtjes en prieeltjes in eigen beheer. Dankzij een degelijke bouwmethode als houtskeletbouw kun je tientallen jaren van je bouwwerk genieten.

Schuren

Een houten schuurtje is ideaal om op een nette, schone en droge manier veel extra spullen kwijt te kunnen. Je kunt een schuurtje ook als bijvoorbeeld klusruimte in plaats van opbergruimte gebruiken. Waarvoor je het schuurtje ook wilt gebruiken, wij denken graag met je mee. Zo komen we tot een functioneel en sfeervol ontwerp op maat.

Priëlen

Prieeltjes zijn de ideale plek om nog net wat langer van het mooie weer te genieten. Deze sfeervolle buitenruimte is een echte aanwinst voor je tuin. Hij is in verschillende afmetingen en uitvoeringen leverbaar, met open of dichte zijkanten. Ook ideaal voor je buitenkeuken!

Overkappingen

Iedere overkapping van Tuinhuiscentrum Van de Munckhof is maatwerk. Of je hem nu vast aan je huis wilt zetten of los met nog wat bergruimte erbij, het behoort tot de mogelijkheden. Laat je vrijblijvend adviseren.

Garages

Een houten garage is niet alleen erg sfeervol, je krijgt er ook veel gemakkelijker een vergunning voor. Ideaal voor je auto of fietsen, als klusruimte of bijgebouw. Iedere garage wordt door ons op maat gemaakt, waardoor al jouw wensen in het uiteindelijke ontwerp meegenomen kunnen worden.

Carports

Bescherm je auto tegen het weer en vogelpoep met een houten carport. Zo gaat je auto langer mee en heeft hij minder onderhoud nodig. Onze functionele en stijlvolle houten carports zijn in iedere maat en uitvoering leverbaar.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan ons showterrein in Neerkant. Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!