077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten garage naast of achter het huis

Je wilt een houten garage kopen? Overweeg je de garage naast of achter het huis te plaatsen? Een houten garage is dan inderdaad erg mooi. Vaak zie je dat mensen een stenen garage kiezen. In de meeste gevallen is deze gewoon zelfs al aanwezig als je een huis koopt. Wil je nu zelf een garage aanschaffen, dan is eentje van hout veel mooier dan een garage van steen. Hout geeft een mooie warme uitstraling en dit materiaal past ook veel beter bij je tuin. 

Een garage hout makkelijker met aanvragen van vergunning


Een houten garage is vaak sneller en gemakkelijker te realiseren dan een garage van steen. Als je een vergunning aan moet vragen, zul je merken dat dat vrij soepeltjes verloopt als je aangeeft dat het om een houten garage gaat. Bij een stenen garage kost dat vaak net iets meer moeite. Wil je de garage gebruiken voor het stallen van een auto of een motor? Ook voor fietsen kan hij handig zijn. We zien ook wel dat mensen hun garage inrichten als een klusruimte.

Een houten garage kopen

Een garage hout koop je bij Van de Munckhof. Als jij goed voor ogen hebt wat je bedoeling is met de garage, maken wij hem voor je op maat. We leveren ook standaard garages. Als dat voor jouw doeleinden goed is, is dat natuurlijk ook prima. Wil je echter een garage met een overkapping of met extra brede ramen, dan realiseren we deze graag voor je. Al je wensen zijn bij ons bespreekbaar. Bezoek ons grote showterrein in Neerkant. We kunnen je dan meteen een prijsindicatie geven. Je mag ook altijd online een offerte bij ons aanvragen.