077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten carport

Je wilt een houten carport kopen? Dit kan zeker ten goede van je auto komen. Voor carports van hoogwaardige kwaliteit moet je bij Van de Munckhof zijn. Dag in dag uit staan veel auto’s buiten. Ze hebben te lijden onder het weer, vogels en bomen. Je kunt de auto natuurlijk thuis in de garage zetten. Dat scheelt al heel veel. Nu is het niet voor iedereen mogelijk om een garage te realiseren. Een houten carport is dan een fijne oplossing. Je auto staat dan droog en wordt minder snel vies. De auto gaat hierdoor langer mee en je zult merken dat er veel minder onderhoud nodig is. Ook hoef je hem waarschijnlijk iets minder vaak te wassen.

Een carport hout voor diverse doeleinden


Waarschijnlijk kies je de houten carport in eerste instantie voor je auto. Toch kun je hem ook voor andere doeleinden gebruiken. Geeft een van de kinderen of jijzelf een feestje en houd je dit liever niet binnen? Dan is de houten carport ideaal. Jullie zitten warm en droog en vaak is het nog gezellig ook om buiten te zitten. Zo is de carport voor diverse doeleinden te gebruiken. Je kunt hem bij Van de Munckhof op maat en naar eigen voorkeur laten maken.

Een houten carport kopen

Wij vinden dat een carport hout wel een bepaalde uitstraling mag hebben. Houd jij van zowel stijlvol als praktisch? Dan ben je bij ons exact op de goede plek. Onze carports van hout zijn zowel functioneel als stijlvol. Het is belangrijk dat de carport als het ware een verlengstuk van je woning is. We kunnen hem dan ook zeker aanpassen zodat hij juist bij jullie huis past. Voor ieder type woning weten wij een carport op maat te maken. Heb je specifieke wensen? Wil je een puntdak of een plat dak? Lijkt het je fijn als de zijkanten dicht zijn of wil je ze liever open hebben? Voor allebei is wat te zeggen. Als je hierover nog twijfelt, denken wij graag met je mee. Neem zeker contact met ons op. Of kom een keer langs bij ons in Neerkant. Op ons grote showterrein kun je diverse houten carports van dichtbij bekijken. We geven je dan meteen een prijsindicatie. 6 Dagen per week staan we voor je klaar en is ons showterrein geopend. We leveren de carports door heel Nederland en België.