077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten berging op maat

Wil je een houten berging op maat kopen? Dan ben je bij Van de Munckhof aan het goede adres. Wij hebben standaard bergingen, maar we kunnen ze ook exact voor je op maat maken. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van allerlei houten bergingen. Bij ons mag je vertrouwen op de allerbeste kwaliteit. We maken alles in onze eigen werkplaats. We gebruiken alleen hout van de beste kwaliteit. Weet je al welk hout je kiest? Wij hebben bijvoorbeeld ook Douglas, een zeer sterk houtsoort met een bijzonder mooie uitstraling.

Een berging hout op maat


Het grote voordeel van een houten berging op maat is dat hij precies zo groot is als dat jij nodig hebt. Misschien is de tuin niet al te groot en heb je precies een hoekje waar de houten berging kan staan. Dan moeten de afmetingen natuurlijk wel precies kloppen. Het zou jammer zijn als de berging bijvoorbeeld net niet tussen de schutting past. Ook als je een grotere tuin hebt, kan het handig zijn om de berging precies op maat te laten maken. Wat wil je precies opruimen in de berging? Gaat het om een aantal fietsen? Bereken dan ook goed wat de minimale afmetingen van de berging moeten zijn.

Een houten berging op maat kopen

Wil je nog inspiratie voor de berging hout op maat? Je bent welkom om een kijkje te nemen bij ons in Neerkant. We hebben een groot showterrein. Hier staan verschillende bergingen. 6 Dagen in de week zijn we geopend. Je kunt de bergingen van binnen en van buiten bekijken. Je kunt ook eens nadenken welk daksoort je het meeste aanspreekt. Of je ziet precies hoe het zit met de ramen en de deuren. Als je toch bij ons bent, spreek dan ook gerust een van onze medewerkers aan. We geven je graag deskundig advies op maat. Ook voor een prijsindicatie mag je ons altijd even aanschieten.